IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емилия Кларк: Плаках в тоалетната заради голите сцени в „Игра на тронове“

20 ноември 2019 08 40

Актрисата споделя, че в този труден момент й помогнал Джейсън Момоа

Снимка: Reuters

Британската актриса Емилия Кларк, изиграла майката на драконите Денерис Таргариен в „Игра на тронове“ заяви, че са я принудили да се снима гола. За това тя разказала в подкаста Armchair Expert.

По думите на актрисата, на нея ѝ предложили да остане без дрехи за определени сцени в проекта, за които по-рано не били споменавали. Когато тя отказала, се опитали да я убедят с думите, че ако не го направи ще разочарова феновете на сериала.

Актрисата също споделила усещането от снимките на първия сезон на „Игра на тронове“., когато ѝ се налагало най-често да се съблича пред тълпа от хора.

„До този момент аз никога не съм била на снимачна площадка на такъв голям проект. Общо два пъти съм била на снимки, а сега на площадката абсолютно гола, с всички тези хора. И не знаех какво да правя и какво очакват от мен“, споделила още актрисата за „Independent“.

Тя добавила, че плакала много в тоалетната между снимките. По думите ѝ, в този труден момент много ѝ помогнал нейният колега Джейсън Момоа, който ѝ съдействал тя да разбере, че сама може да поставя правилата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари