IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обявено! Хърмаяни и Малфой с афера по време на снимките на Хари Потър!

20 ноември 2019 14 40

За връзката им говори Рупърт Гринт

Снимка: Reuters

Рупърт Гринт, известен с ролята си на Рон Уизли в поредицата за Хари Потър потвърди, че по време на снимките на филмовата сага, Ема Уотсън и Том Фелтън са имали известен романтичен роман, който държали в тайна от всички, съобщава Daily Mail.

„Между тях винаги имаше нещо. Някаква искра”, каза актьорът. Гринт също добави, че нищо особено все пак не се е случило между двамата, тъй като тогава всички са били доста млади.

Самите актьори отричат наличието на каквато и да било интимна връзка и уверяват всички, че те просто са много добри приятели и винаги са били.
Наскоро Ема Уотсън заяви, че обича да бъде сама и се счита за „партньор със себе си“. Том Фелтън я подкрепи в тази позиция и отбеляза, че се придържа към същото мнение: „Харесва ми това! За първи път чувам, но е страхотно! Същият съм и аз, ако бъда честен с вас, доста съм щастлив да съм в партньорство със себе си!"

В момента и двамата нямат връзка помежду си, а от съвместни фотоси си личи, че са добри приятели. В поредицата за Хари Потър те играеха от различен отбор, влизайки в образите на Хърмаяни Грейнджър и Драко Малфой.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари