IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сбогом, Даниел – агент 007!

22 ноември 2019 17 40

Защо Даниел Крейг няма да играе повече?

Reuters

Сбогом, агент 007! Даниел Крейг обяви, че повече няма да влиза в ролята на Джеймс Бонд. Актьорът заяви в свое интервю, че е време някой друг негов колега да заеме мястото му в продукцията.

Звездата ще играе за последно главната роля във филма „Няма време за умиране“, режисиран от Кари Фукунага.

Още по време на снимките на „Спектър“ се появиха публикации в медиите, че това ще е последната лента от поредицата с участието на Даниел Крейг.

„Имаше изключително много работа, както винаги. Едно от най-емоционалните неща когато приключих снимки беше, че се разделям с хора, с които работя от 30 години“, коментира той.

По думите на Крейг, за него сбогуването с екипа на продукцията ще бъде доста емоционално, защото държи на хората, с които е работил.

Следващият агент 007 ще бъде жена и за ролята се спряга Лашана Линч. Иначе британски медии пишат, че продуцентът Барбара Броколи смята да покани Даниел в режисьорския екип.

„Даниел е движещата сила зад 25-ия филм за Бонд. Той имаше съществен принос за привличането на създателката на сериала „Боклук“ – Фийби Уолър-Бридж като съсценарист на новия филм за шпионина. Крейг е въвлечен във всеки аспект от създаването на лентата, от сценария до разработването на персонажите. Барбара го подкрепя и би искала той да се завърне като режисьор на следващия филм от поредицата“, коментира източник на „Daily Mail“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари