IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон, Марго Роби и Никол Кидман на корицата на W Magazine

29 ноември 2019 11 00

Актрисите промотират новия си филм Bombshell

Снимка: Instagram

Коледа наближава, а W Magazine ни поднасят един от най-хубавите подаръци. На корицата си списанието е сложило три актриси, които обединяват сили, за да разкажат една история, разтърсила медийния свят. Става въпрос за сексуалния скандал в телевизия Fox, където продуцентът Роджър Айлес е обвинен в посегателство от Гретчен Карлсън. Режисьорът Джей Роуч решава да се заеме с трудната задача и да адаптира за големия екран историята. Филмът Bombshell е нещо, към което ще се гледа с изключително внимание и може да се превърне в един от претендентите за наградите „Оскар“.

Лентата събира на едно място Никол Кидман, Чарлийз Терон и Марго Роби. Трите дами играят движещата сила, която ще събори от власт Роджър Айлес. Кидман влиза в най-важната роля – тази на Гретчен Карлсън, която съди продуцента за сексуален тормоз. Примерът ѝ е последван от много други жени и това води до пълното унищожение на Айлес.

„Важно е да се знае, че Айлес напусна Fox през юли 2016 година, а историята за Харви Уайнстийн излезе наяве през октомври 2017-а“, казва режисьорът на филма Джей Роуч. Той допълва, че събитията в телевизията не са били повлияни от движението #MeToo, а са дело на една смела жена, която успява да се опълчи срещу насилника си.

Освен че показва хронологията на сексуалния тормоз, Bombshell също така разказва и за издигането на водещата Меган Кели, която става известна, когато засипва с въпроси Доналд Тръмп, който тогава се бори за президентското място в Америка. Кели засяга темата за отношението на магната към жените, а след интервюто Тръмп заявява, че водещата е била толкова нападателна, че „кръв излизаше от очите ѝ, кръв излизаше от всяко място по тялото ѝ“.

 

Сега, трите актриси Никол Кидман, Чарлийз Терон и Марго Роби, застават на корицата на W Magazine, за да разкажат повече за своите роли и това как филмът им е повлиял. „Както много хора, и аз забелязах Меган Кели по време на президентските дебати“, казва Терон, която влиза в ролята на водещата. Тя толкова много се посвещава на образа си, че дори променя гласа си, за да звучи по-правдоподобно. Терон третира гласните си струни, за да може да постигне малко по-нисък тембър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от W Magazine (@wmag) на

„Бях впечатлена как Меган захвана Тръмп. Възхищавах се на нейната острота, нейната бърза мисъл. Беше безстрашна“, допълва Терон пред изданието. Тя признава, че в първия момент, когато е получила сценария за филма, е била със смесени чувства за ролята си. „Чувствах се неудобно за някои от нещата, които е казала. Все пак обаче разбирах силата и амбицията ѝ“.

Жените на Холивуд: Никол Кидман

Актрисата допълва, че личността на Роджър Айлес е много противоположна. От една страна стои насилникът и човекът, който се възползва от властта си. От другата обаче, е един истински професионалист, който се превръща в ментор на много жени в телевизията. Точно върху това се фокусира и Bombshell. 

„Обичам това, че филмът ни е наситен с много нюанси. Не разказваме само историята на жертвите във Fox. Опитваме се да покажем трудната и емоционална връзка между шеф и подчинен. В Bombshell чудовищата не изглеждат като чудовища, както е и в реалния живот“, допълва Терон.

Човекът, който започва битката срещу известния продуцент, е Гретчен Карлсън. В нейните обувки влиза Никол Кидман, която признава, че веднага се влюбва в героинята си. „Обичах да се обличам в дрехите на Гретчен. Все едно носех броня“, казва актрисата пред W Magazine.

Чарлийз Терон се завръща по-лоша и по-секси... Като гений!

Тя категоризира Bombshell като история, която разказва как жените се справят в токсична среда. Според Кидман, филмът не е история, която ще се хареса на всеки. Актрисата се притеснява дали хората няма да се обърнат, след като видят, че лентата не е изцяло нападателна и се опитва да разкаже за проблема по друг начин.

„Светът обича да вижда победители и победени, насилници и жертви, но в реалността не е толкова просто. Винаги е опасно да опишеш хищник като Айлис в човешки вариант, но за да се разбере проблемът, трябва да осъзнаем какво го е накарало да започне да манипулира тези жени“.

Марго Роби: Бракът не е социален договор

Марго Роби играе един от най-трудните персонажи. Тя се превръща от съучастник на Айлис в негова жертва. Актрисата признава, че е била впечатлена от начина, по който продуцентът е успявал да контролира жените. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @margotrobbie на

Трите главни героини споделят пред W Magazine, че се надяват филмът да послужи като лекарство за публиката. „Няма да отговори на всеки въпрос и няма да е вълшебният лек, но се надяваме да засили процеса на промяната.“

Марго Роби става... Барби: За мен е чест

Bombshell излиза по кината на 13 декември. Снимки от фотосесията на Никол Кидман, Чарлийз Терон и Марго Роби може да видите в нашата галерия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари