IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон откровено за киното и браковете

28 ноември 2019 14 30

Актрисата застава на корицата на Vanity Fair

Снимка: Vanity Fair

Снимка: Vanity Fair

Скарлет Йохансон имаше доста натоварена година. Тя участва в три филма и тъкмо приключи снимките по още един проект. На голям екран я видяхме като част от екипа на Отмъстителите в „Отмъстителите:Война без край“. Лентата се превърна в най-печелившата за всички времена.

След това Йохансон се появи в два по-маломерни филма като „Marriage Story“ и „Jojo Rabbit“. И ако това не е достатъчно, актрисата съвсем скоро приключи и работа по филма „Black Widow“, който ще разказва личната история на героинята ѝ от „Отмъстителите“. Очаква се филмът да излезе по кината през май 2020 година.

Скарлет

Снимка: Reuters

Всичко това ѝ отрежда място на корицата на „Vanity Fair“, с което върви и обширно интервю с актрисата. Йохансон споделя, че е еднакво горда и нервна. „Работих доста здраво за дълъг период от време“, признава тя. Все пак обаче актрисата не бърза да се радва, а допълва, че е човек, който винаги чака да ѝ се случи нещо неприятно.

Скарлет е на 35 години, но историята ѝ с киното започва още когато е на 9. Тогава тя прави първата си роля във филма „North“, а на 13 вече е в центъра на вниманието с „The Horse Whisperer“. На 18 години вече започва и сериозната ѝ работа на големия екран с лентата „Lost in Translation“.

Въпреки тези успехи, Йохансон споделя, че не всичко е било лесно. „Имаше моменти, в които чувствах, че правех неща, които нямат никакъв смисъл и не ме предизвикват достатъчно“, споделя тя пред „Vanity Fair“. Постепенно обаче нещата започват да си идват на мястото и актрисата насочва вниманието си другаде.

Скарлет

Снимка: Reuters

„Сега вече имам дете... не че не се старая в кариерата си, но, предполагам, че преди съм била мотивирана от други неща. Може би съм се концентрирала върху визията си и как хората ще ме възприемат. Сега обаче не се притеснявам за тези неща“, признава Скарлет.

Тази година актрисата участва и в не толкова комерсиални филми като „Отмъстителите“. Тя поема роля и в „Jojo Rabbit“, който разказва за едно момче, което се сприятелява с Хитлер. Въпросът е обаче дали всичко е истина, или е просто плод на въображението на малкия мъж. Йохансон признава, че веднага е харесала сценария на Тайка Уайтити.

Скарлет Йохансон се редила по списък за гадже на Том Круз

„Чела съм много неща през тези двадесет и нещо години и когато нещо е толкова докосващо и нестандартно, усещаш, че ще бъде специално“, споделя актрисата. Тя добавя, че е била сигурна в Тайка и в способността му да направи нещо наистина красиво.

Скарлет

Снимка: Reuters

Скарлет влиза в ролята на Роузи – майката на момчето. Героинята веднага се харесала на Йохансон и тя признава, че се е влюбила от пръв поглед в нея. „В ума ми тя беше този топъл и уютен герой, който се превръща в едно безопасно място“.

Освен в „Jojo Rabbit“, актрисата участва и в една съвсем различна история. „Marriage Story“ разказва за двойка, която преминава през развод. Темата е много близка до Йохансон, която получава обаждането за филма, точно когато тя е в същия тежък период от живота си. Тогава тя се разделя с втория си съпруг Ромен Дориак.

Гаджето на Скарлет прехласнат по нея: Тя е удивителна!

Йохансон обаче се разграничава от героинята си. Тя признава, че нейният развод не е толкова объркан, колкото се вижда на екрана. В момента актрисата и Дориак споделят попечителството над дъщеря им. „Трудно е да отглеждаш дете с някого, с когото нямаш връзка. Но смятам, че аз и бившият ми се справяме много добре. Трябва да поставиш детето си на първо място“.

Скарлет

Скарлет Йохансон и Колин Джост. Снимка: Reuters

Скарлет се омъжва за първи път на 23 години за актьора Райън Рейнолдс. Самата тя признава, че по-скоро е била импулсивна, отколкото разумна. „Тогава не разбирах много от брака. Сега съм много по-уседнала и премислям нещата“. В момента актрисата е сгодена за Колин Джост.

Йохансон е една от актрисите в Холивуд, които не се страхуват да изкажат своето мнение. Затова и не се притеснява да говори за Уди Алън, който беше обвинен в сексуално посегателство. Скарлет работи с режисьора по три филма и признава, че и до ден днешен са приятели.

Скарлет, Анджелина и Джейда Смит за моногамията

„Той твърди, че е невинен и аз му вярвам“, казва тя пред „Vanity Fair“. Позицията ѝ тогава предизвика огромен отзвук, но актрисата застава зад думите си. „Не съм политик и не мога да лъжа за чувствата си“.

Снимка

Снимка: Reuters

Относно предстоящия си филм „Black Widow“, Скарлет признава, че не е вярвала в създаването му. „Никога не вярвам, че нещо ще се случи, докато не стоя в центъра на събитията“. Все пак лентата се засне и ще тръгне по кината през май 2020 година.

Снимки от фотосесията на Скарлет Йохансон за „Vanity Fair“ може да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари