fallback

Глория издаде книга

28 November 2019 14:50

Певицата прописа за своя професионален път

Глория издаде първата си книга. Певицата, която още това лято сподели, че пише автобиографията си, зарадва своите най-верни фенове с новината, че тя ще бъде пусната в продажба през декември.

„Моята книга! Моята история! Предстои нещо, което направихме с много любов – аз и главната редакторка Маргарита Лозанова, за нейно величество публиката!“, написа изпълнителката във Facebook и сподели снимка на корицата.

Глория е избрала да озаглави първата си книга „До последната усмивка“.

„Поздравления! Чакам си я с автограф с голямо вълнение“, „Книгата ще е уникална, просто няма спор, благодаря на съдбата, че изживяхме заедно ЩАСТИЕТО и го споделихме... бъди благословена, скъпа приятелко... Глория е еталон за изпълнител...“, написаха почитателки под публикацията на певицата.

В света на Глория е светло и красиво, пише в представянето на мемоарите ѝ. В тях тя разказва за музиката, битките в живота си и любовта.

„Животът я е закалил в не една и две битки, от които тя е излязла с достойнство и е научила своите уроци. Сега разказва за тях откровено и емоционално, непринудено и увлекателно, а историите се допълват от разказите на колеги, приятели и най-близките ѝ хора“, пишат от издателството за автобиографията на Глория.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
Глория издаде книга автобиографична книга на Глория Глория и Симона Загорова
0 коментара
fallback