IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейзи Ридли за „Междузвездни войни“: Бях уморена, приличах на призрак!

13 декември 2019 10 40

Актрисата скоро ще се появи във „Възходът на Скайуокър“

Снимка: GQ

След като Дейзи Ридли отново вади меч в новата част на филмовата сага „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“, актрисата застана и пред GQ, където даде дълго интервю за ролите си. С този проект приключва третата трилогия, а финалът се оказва противоречив, ако се вземе предвид трейлърът, от който се вижда, че Рей – героинята на Ридли преминава на тъмната страна. На режисьорския стол отново е Джей Джей Ейбрамс, който дава нужната почит и на Леа – героинята на Кари Фишер, която почина през 2016 г.

Снимка

Ридли върна лентата назад и си припомни колко изтощена е била след снимките на „Междузвездни войни: Силата се пробужда“. „Видях снимка на премиерата в Лондон и осъзнах колко съм била кльощава, а кожата ми е била ужасна“, спомня си Дейзи и допълва, че в тялото ѝ са се случили и други странни неща в резултат на стреса. „Оказа се, че не приемам определени хранителни вещества и бях като малък скелет – толкова преуморена. Превърнах се в призрак“, разказва още актрисата.

Снимка

Ридли осъзнава, че се е превърнала в жертва на успеха си, усещайки, че е в постоянно безпокойство, което обгръща тялото ѝ до състояние на изтощение и преумора. Решава да послуша съвета на режисьора Джей Джей Ейбрамс след „Силата се пробужда“: „Отделете си време за избор преди да приемете следваща работа. Хората ще ви предложат неща, но изчакайте.“. За Ридли това се оказва невероятно важен съвет. Разбира се Ейбрамс знае, че мащабът на ролята на Ридли и качеството на изпълнението ще я превърнат в звезда. Когато обаче идват добрите предложения, тя не можела да ги откаже. Така участва във филма на Кенет Брана – римейка на „Убийство в Ориент експрес“ по Агата Кристи.

Снимка

По-късно все пак Дейзи си взима нужната почивка. „Просто бях в Лондон, беше толкова хубаво – казва Ридли,. И когато идва времето за снимките на Възходът на Скайуокър, Ридли е готова „Бях толкова здрава. Просто ми беше приятно“, признава тя и допълва, че много добре се е забавлявала.

Ридли говори в интервюто и за трудните моменти по време на снимане, сред които е и осезаемата загуба след кончината на Кари Фишър, с която Ридли е трябвало да има сцени. „Определено беше трудно“, спомня си тя „Беше емоционално да го правиш, защото ти е странно да си я представяш“, обяснява Дейзи и допълва, че е изпитала и тъга в тези моменти. Все пак актрисата разяснява, че този процес я е и удивил, тъй като всички тези кадри са вплетени в историята по много странен начин. Джей Джей Ейбрамс, режисирал „The Force Awakens“ и „The Rise Of Skywalker“, предупреждава Ридли при получаване на ролята: „Разберете мащаба! Това не е роля във филм. Това е религия за хората. Променя нещата на ниво, което е немислимо“.

Снимка

Актрисата коментира и решението си да напусне Instagram“ „Причините бяха лични, а не политически.“. Просто не е била подготвена да се справи с натиска на известността и да споделя живота си с постове. Дейзи има нужда от поверителност, а където и да иде, фотографите я преследват. Хората я гледат, прекъсват разговорите ѝ докато се храни, за да поискат да се снимат с нея. Фактът, че това е можело да се предвиди не го прави по-малко болезнен за Ридли.

Снимка

Ридли говори пред изданието и за кралското семейство. „Ще кажа нещо, което може да шокира американците, но едва ли и британците: Не ме вълнува кралското семейство. Бъкингамският дворец е прекрасен, но това е неизползваема сграда, не е ли така? Преди дни имаше новина, че кралицата ползва шест стаи в двореца. Шест. Как е възможно?, удивлява се Ридли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари