IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актрисата Фелисити Джоунс очаква първото си дете

7 декември 2019 11 00

Показа коремчето си по време на филмова премиера

Снимка: Reuters

Актрисата Фелисити Джоунс е бременна. Тя се появи с наедряло коремче на премиерата на филма „The Aeronauts“ в Ню Йорк тази сряда. В добавка към това, говорителите на Джоунс също потвърдиха щастливата новина.

Това ще е първо дете за актрисата и нейния съпруг Чарлз Гуард, с когото са заедно от 2015 година. Двойката се жени през юли 2018-а. Фелисити и Чарлз ревностно пазят личния си живот, но бъдещата майка споделя пред „The Telegraph“ за любовта и защо участва предимно в романтични филми.

„Аз обожавам романтичните истории и затова играя често в тях. Много е хубаво да видиш как хората не губят интерес в такъв тип филми. Но това е мечта на всеки, нали? Да имаш истинска връзка с друго човешко същество“, казва тя пред вестника през 2014-а, когато все още няма човек до себе си.

Две години по-късно Джоунс говори и за децата и как това може да се отрази на кариерата ѝ. „Това, което виждам от приятели и роднини, жените стават много по-силни и по-решителни, когато родят. Не губят времето си в ненужни неща“. 

Фелисити

Фелисити Джоунс и Чарлз Гуард. Снимка: Getty

Фелисити започва своята актьорска кариера, когато е още на 11 години и се появява в първия си телевизионен сериал на 16. Получава номинация за „Оскар“ за играта си в „Теорията на всичко“, където си партнира с Еди Редмейн. 

Сега двамата отново са заедно на екран в „The Aeronauts“, който излиза по кината на 6 декември. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари