IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Бекинсейл: Съпрузите не трябва да живеят заедно

22 декември 2019 13 30

Актрисата застава на корицата на „Women's Health“

Снимка: Women's Health

Кейт Бекинсейл тази година попадна не един и два пъти в полезрението на медиите. Актрисата официално се разведе с Лен Уайзман, с когото са разделени от 2015 година. Бракът им беше един от най-стабилните в Холивуд, но издържа само 11 години.

Докато беше в процес на развод, Бекинсейл започна връзка с комика Пийт Дейвидсън, който е с 20 години по-млад от актрисата. Това обаче не им попречи да прекарат няколко романтични седмици заедно и дори да се появят заедно на обществени събития. Двамата бяха забелязани на баскетболен мач, където не криеха близостта си.

И тази връзка обаче приключи и в момента Кейт е сама. По нейните думи, това никак не я плаши и в момента тя се е фокусирала да бъде здрава и щастлива. Актрисата застава на корицата на списание „Women's Health“ и говори открито за брака и каква е тайната на спокойния съпружески живот.

„Смятам, че повече хора ще бъдат щастливи, ако не живеят в една и съща къща“, казва Бекинсейл пред изданието.

Според нея, това не е липса на любов, а просто желание всеки един от съпрузите да си има собствено пространство. „Бракът е лесно нещо, но да живееш с някого, това е трудната част“.

Кейт добавя, че жените се чувстват задължени да угаждат на всеки, който е в дома им. Затова често те се преуморяват, за да изпълняват всяко едно желание на съпруга си или семейството и това води до много конфликти. Актрисата признава, че в момента е сама и е освободена от това чувство на задължение. 

„Доста е приятно да не водиш един и същи разговор отново и отново“, казва тя. Явно Бекинсейл не е единствената, която мисли по този начин. В първите 10 месеца от брака между актрисата Гуинет Полтроу и съпруга ѝ Брад Фалчък двамата не живееха заедно. 

Разбира се, темата за Пийт Дейвидсън също не беше забравена. Актрисата споделя, че всички критики за възрастовата разлика между двамата, я накарали да харесва комика още повече. „Смятам, че никой не трябва да бъде толкова заинтересуван от живота на друг човек. Нито убиваме катерици, нито нараняваме другите“, категорична беше Бекинсейл.

Тя признава, че възрастта на една жена не трябва да ѝ пречи да се забавлява. „Не говоря за наркотици, пиене и партита. Говоря за това да се държиш освободено, да излизаш, а не да стоиш вкъщи и да се депресираш“. Бекинсейл добавя, че ще продължи да прави това, което иска и няма да се съобразява с никого.

Кейт Бекинсейл се завърна в Instagram

Снимки от фотосесията на актрисата може да видите в нашата галерия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари