IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон на крачка от смъртта в Папуа Нова Гвинея

30 декември 2019 08 40

Лекари няколко дни са се борили за живота му

Снимка: Reuters

Американският актьор Зак Ефрон  е бил на крачка от смъртта, след като се снимал в "Killing Zac Efron" в Папуа Нова Гвинея.

Оказало се,  че той се е заразил с неустановен вирус, разновидност на коремен тиф и е трябвало да постъпи в болница, където лекарите са се борили за живота му.

Зак е бил настанен в болнично заведение в Бризбейн, Австралия. След стабилизирането му, Ефрон е бил преместен в частната болница "Сейнт Андрюс", а по-късно е получил разрешение да се прибере в дома си в САЩ, съобщава Нова тв.

Новото шоу на Ефрон проследява 32-годишния актьор, докато той се отправя към джунглата на отдалечен остров за 21 дни, напълно откъснат от света. За оцеляването си ще разчита на обикновени първобитни приспособления и водач.

Ефрон има предишен опит с оцеляването в дивата природа, след като през 2014 г. той се появи като гост в "Running Wild with Bear Grylls". В епизода двамата скочиха от хеликоптер, катериха се по неравни терени и изядоха земен червей.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари