IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Бекинсейл – изумена от тренировките в България

2 януари 2020 14 30

Звездата бе у нас да снима новия си филм „Jolt“

Снимка: БГНЕС

Британската звезда Кейт Бекинсейл, която прекара няколко месеца у нас, за да снима новия си филм „Jolt“, призна, че е останала изумена от тренировките, които е провеждала у нас. Самата звезда е почитател на стресовите физически упражнения. Въпреки това призна, че залягането над уредите в столичните фитнеси ѝ е подействало стресово, съобщава „Монитор“.

Понякога ти се налага да пътуваш и попадаш в България, където не познаваш никого и оттам ти казват, че има треньор, който е свободен. И тогава научаваш, че буквално там го наричат Наказателят, обяснява Бекинсейл пред „Women's Health“. Актрисата уточнява, че досега не ѝ се е случвало да получава контузия докато снима каскади към екшън. Това тя отдава на факта, че усилено се занимава и с йога.

У нас тя засне „Jolt“, където каскадите отново са били на дневен ред. Сюжетът на заглавието гравитира около героинята на Бекинсейл в опита ѝ да отмъсти на хората, отнели живота на любимия ѝ. За целта тя използва малки количества ток. Историята се заплита, когато става ясно, че тя всъщност е основният заподозрян за престъплението.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари