IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тимъти Шаламе ще играе Боб Дилън

7 януари 2020 17 50

Актьорът все още преговаря за ролята

Снимка: Reuters

Една от младите надежди на киното – Тимъти Шаламе, може да се превъплъти в иконата на поп музиката Боб Дилън. Филмът, който носи името „Going Electric“, ще бъде режисиран от Джеймс Манголд, за когото това ще е втори биографичен проект след „Walk the Line“. Засега обаче нещата между Шаламе и компанията Fox Searchlight все още са във фазата на преговорите.

„Going Electric“ ще проследи живота на Боб Дилън и по-скоро ще се фокусира върху периода, когато музикантът преминава от рок към поп музиката. Самият изпълнител работи усилено с Манголд, за да може филмът да се докосне максимално до реалността.

Тимъти

Снимка: Reuters

Все още не е ясно дали Шаламе ще може да изпее всички песни на Дилън, или по-скоро ще пее на плейбек, но според Deadline, актьорът вече е започнал да се учи да свири на китара. Явно Тимъти е приел ролята съвсем сериозно и не иска да разочарова нито режисьора на филма, нито самия Боб Дилън.

През изминалата година Тимъти Шаламе се представи доста добре на екран. Той участва във филма „Малки жени“ на режисьорката Грета Гъруиг, както и в историческата драма на Нетфликс „Кралят“. Съвсем скоро ще го видим и в „Дюн“, където ще си партнира с Оскар Айзък, Джейсън Момоа, Зендая, Хавиер Бардем и още много други.

Джеймс Манголд пък застава зад филма „Пълно ускорение“, в който участват Мат Деймън и Крисчън Бейл. Лентата разказва истинската история на автомобилния екип на Ford, воден от дизайнера Карол Шелби (Деймън) и британския шофьор Кен Майлс (Бейл). Двамата се опитват да направят състезателен автомобил в опит да победят Ферари в престижното състезание „Льо Ман“.

Тимъти

Снимка: Reuters

Преди това Манголд режисира и е сценарист на филма „Логан“, който ужасно много се хареса на критиците и феновете. Лентата се превърна в първата история за игрален супергерой, който е номиниран за най-добър сценарий на наградите „Оскар“.

Първи поглед към филма „Малки жени“ с Мерил Стрийп и Лора Дърн

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари