IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ози Озбърн призна, че страда от болестта на Паркинсон

22 януари 2020 08 30

Диагнозата е била поставена миналия февруари

Снимка: БГНЕС

Ози Озбърн и семейството му най-накрая проговориха за здравословните проблеми на музиканта. Във вторник той, съпругата му Шарън Озбърн и децата му Джак и Кели Озбърн гостуваха в шоуто „Good Morning America“, където откровено споделиха за изминалата тежка година. През последните месеци, Ози страдаше от пневмония и пострада сериозно след падане в дома му в Лос Анджелис.

„Беше изключително тежко преживяване за всички нас“, призна 71-годишният изпълнител. Той допълни, че след падането му се е наложило да се подложи на операция на врата, която сериозно се е отразила на психическото му състояние. Ози призна, че е бил диагностициран и с болестта на Паркинсон, която засяга нервната система и движенията.

„Състоянието му не трябва да се приема като смъртна присъда“, каза съпругата му Шарън в предаването. 

Музикантът сподели, че е дошло времето, в което трябва да признае пред света за състоянието си. „Не обичам да пазя тайни. Не мога да го прикривам, защото вече ми свършиха оправданията, разбирате ли?“, казва Ози. В момента той се лекува с медикаменти срещу паркинсон и хапчета, които помагат за нервната система. 

Това, което най-много се отразява на Озбърн, е неспособността да помага на семейството си. Той отмени концерта си през април 2019 година, за да се справи със здравословните си проблеми. „Когато виждам жена ми и децата ми да ходят на работа, за да ми помагат на мен, това ме кара да се чувствам ужасно“. 

От своя страна, роднините на Ози са до него във всяко отношение. „Всички го подкрепяме постоянно и се опитваме да го накараме да се усмихне“, казва дъщеря му Кели Озбърн в предаването. Шарън споделя, че следващата стъпка за съпруга ѝ е да отпътува за Швейцария, където ще посети специалист, занимаващ се с подобряване на имунната система.

Ози БГНЕС

Снимка: БГНЕС

„Получихме всички възможни отговори от тази страна и тя вече няма какво да ни даде“, признава Шарън. Ози обаче няма търпение да се върне отново на сцената. Той се надява феновете му да са търпеливи и да дочакат пълното му възстановяване. 

„Той ще се върне и ще прави това, което най-много обича“, убедена е Шарън. 

Ози Озбърн: Не съм пристрастен към секса!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари