IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клеър Дейнс: Не исках да участвам в „Титаник“ заради Лео ди Каприо

29 януари 2020 17 40

Актрисата призна, че е била близо до ролята на Роуз

Снимка: БГНЕС

Можете ли да си представите други актьори да изиграят Роуз и Джак в „Титаник“? Е, това почти се е случило и на екран нямаше да я има химията между Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо. Актрисата Клеър Дейнс беше на гости на колегата си Дакс Шепърд, където призна, че всъщност тя е била доста близо до това да играе в драмата на Джеймс Камерън.

Самата тя обаче е отказала предложението, а причината ще се стори невероятна на голяма част от женската аудитория. Дейнс твърди, че не е искала да играе заедно с Леонардо ди Каприо. Но спокойно, тук няма никаква драма или лоши отношения. Всъщност, Клеър играе с колегата си заедно в „Ромео и Жулиета“, който излиза през 1996 година.

Клеър

Снимка: Getty

По същото време започват и снимките на „Титаник“, а Дейнс споделя, че не е била готова да се впусне в още едно романтично приключение заедно с Ди Каприо. Актрисата допълва, че е имала огромен интерес към ролята, но екранният Джак е бил повратна точка в решението ѝ.

„Току-що бях приключила една романтика с Лео в Мексико, където също се снимаше и „Титаник“. Просто нямах сили за още една“, казва Дейс пред Шепърд.

По нейни думи, Лео също не е бил напълно готов да играе във филма на Камерън. Тя твърди, че актьорът се е колебаел доста дълго време за ролята, която го изстрелва на върха в Холивуд. „Виждах, че не е сигурен. Но един ден просто се реши и се пусна по течението“. И то какво течение.

Клеър

Снимка: БГНЕС

Ди Каприо прави невероятна роля в „Титаник“, превръщайки се в любимец не само на женската аудитория, но и на цялата холивудска гилдия. Клеър твърди, че тя е била сигурна в успеха на колегата си, но не е искала такава слава за себе си. „Не съжалявам, че отказах ролята“.

Кейт Уинслет щяла да се гмурка с милиардер до останките от „Титаник“

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари