IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит: Ще изчезна за малко от екрана

10 февруари 2020 14 40

Актьорът спечели първия си „Оскар“ за роля

Снимка: Getty

Явно успешният награден сезон се е оказал тежък товар за Брад Пит. Звездата си тръгна със статуетката за „Най-добър актьор в поддържаща роля“ от тазгодишните награди „Оскар“. Това беше първа победа за Пит за актьорска игра.

Той спечели „Оскар“ през 2012 година с филма „12 години робство“, но тогава победата беше в категорията „Най-добър филм“ и статуетките бяха за целия екип.

Брад Пит

Снимка: Getty

Тази година Брад печели няколко награди. Актьорът се сдоби със „Златен глобус“, БАФТА и „SAG Awards“. И тъкмо феновете му започнаха да се радват за успехите на Пит, той реши, че е време да напусне за малко сцената.

„Сега е време да изчезна за малко и да се върна към създаването на неща“, каза актьорът пред репортерите.

Засега в неговия списък няма никакви актьорски ангажименти, но Брад ще се занимава с продуциране. Той ще застане зад проекта „Blonde“ с участието на Ана де Армас и Ейдриън Броуди.

Бившият съпруг на Анджелина Джоли притежава продуцентската компания Plan B Entertainment, която стои зад филмите „Троя“, „Чарли и шоколадовата фабрика“, „Яж, моли се и обичай“, „12 години в робство“, „Селма“ и много други.

Освен че през тази година Пит не спря да печели награди, той ще остане и като победителят с най-смешните благодарствени речи. По време на БАФТА, актьорът благодари за наградата си чрез писмо, в което зачекна темата за Брекзит и напускането на принц Хари и Меган Маркъл.

Брад Пит

Снимка: Getty

Въпреки това, Брад твърди, че се притеснява, когато е на сцената. „Знам, че звучи странно, имайки предвид какво работя, но речите не са моята специалност. Затова и ще запомня дълго този награден сезон“.

За първия си актьорски „Оскар“ звездата благодари на колегата си Леонардо ди Каприо, режисьора Куентин Тарантино и целия екип на филма „Имало едно време в Холивуд“. Пит влезе в ролята на Клиф Бут – дубльор на известния актьор Рик Далтън (Леонардо ди Каприо).

Сподели своята валентинка!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари