IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-много пари се дават за „работни“ дрехи

16 януари 2013 15 40

Британките инвестират една пета от заплатите си всеки месец, за да изглеждат прекрасно в офиса

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Изглежда че работното място се превръща в един мини подиум за представителките на нежния по. Той ги мотивира да следят модните тенденции и то не, за да впечатлят някой колега или шефа си, а за да се конкурират с колежките си.

Проучване показва, че британките дават една пета от заплатата си за дрехи. Надпреварата кой е „по по най" в службата струва цяло състояние на жените. 70 процента от запитаните признават, че се чувстват длъжни да изглеждат добре, за да ги забележат, а а всяка четвърта сменя стила си, за да не отстъпва на колежките, пише "Daily Mail".

За дамите важи правилото : „По дрехите посрещат..." и половината от анкетираните признават, че преценяват другите жени в офиса по дрехите им. 60% пък споделят, че си купуват дрехи с цел да напреднат в службата.

Дамите са много стриктни в това да не обличат едни и същи дрехи два дни по ред. Те се стараят да демонстрират положение, имидж и самочувствие с облеклото си и са готови да го използват като оръжие за кариерата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

drehite ( преди 11 години )
Само дрехите за службата са инвестиция, останалите са за удоволствие освен тези на спортистите :) може да се намери повече разнообразие на http://***.drehite.info защото там има много магазини за дрехи :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар