IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брюнетките продават бельо по-добре

8 април 2015 09 27

Рекламите с тях са най-успешни

Адриана Лима, снимка: Reuters

Адриана Лима, снимка: Reuters

Питали ли сте се някога защо мнозинството от моделите на Victoria’s Secret са тъмнокоси? Вероятно собствениците на лейбъла отдавна са знаели за маркетингов трик, който едва сега стана известен на останалите продавачи.

Според ново изследване жените са по-склонни да си закупят бельо, рекламирано от брюнетки. То се базира на проучване на покупателните навици на американките, направено от компанията Adore Me .

Фирмата е пуснала три реклами на бельо по-рано тази година, в които са участвали съответно блондинка, брюнетка и няколко пищни тъмнокоси жени. След това са измерени продажбите на продуктите от трите реклами и се оказало, че представеното от брюнетката бельо е най-търсено.

„Брюнетките навсякъде продават по-добре. Нашите клиенти, в частност представителките на нежния пол, предпочитат тъмнокоси жени пред платинените и то най-вече при реклама на бельо“, призна пред CNN основателят на компанията Adore Me.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

yjas ( преди 9 години )
kak moje da ni predlagate da gledame ANOREKSI4KI modeli taka stokata vi izglejda yjasno
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар