IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-богатите хора са зодия…

6 януари 2019 15 15

Родени под „богата“ звезда или не съвсем?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Може ли зодиакалният знак да предопредели бъдещето ви и по-точно дали ще бъдете богати и успешни? Доста хора биха се изсмели на подобна теория (вероятно от неспоменати в материала зодиакални знаци) и все пак би било любопитно да видим каква е гледната точка на астрологията.

Проучване, направено от сайта за работа Adview, е изследвало класацията на Форбс топ 400 за най-богатите хора и се е фокусирало върху техния зодиакален знак. Интересното е, че един знак е изпъкнал измежду останалите и това ги е накарало да се замислят дали наистина астрологичния знак има отношение към предразположеността към успех.

А сега кой е знакът, характерен за милионерите и милиардерите?

Изследователите са установили, че 28 от милиардерите са били зодия Лъв. Лъвовете (23 юли – 22 август) са родени лидери. Те са силни личности, интелигентни, интелектуалци. Освен това са доста уверени, креативни и хората са привлечени като магнит към тях заради техния оптимизъм. Подобни качества определено биха помогнали на човек да стане милиардер!

Едни от най-известните Лъвове богаташи включват ко-основателят на Google Сергей Брин, основателят на Oracle Лари Елисън и френският милиардер Франсоа Пино.

Следващият по честота срещан знак сред тузарите по целия свят са Телците. В списъка на „Форбс“ има 24 милиардера, родени под знака на Телец. 23-ма пък са везни, 22 Водолеи и 21 Близнаци, Деви, Козирози и Риби.

Последен в списъка е Стрелецът, който очевидно по-трудно задържа и трупа състояние.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари