IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво оглеждат жените в другите жени

27 юли 2011 14 38

Или какво вижда у вас друга дама

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Всичко! Истината е, че жените са голяма конкуренция на мъжете в гледането на други жени. И не - не винаги това се обяснява с изтърканата фраза „женска злоба".

Голям процент от хората ходят с поглед, забит в земята.

Съответно едно от първите неща, които жените забелязват в другите дами, са обувките. Дали са модерни, колко е висок токът, може ли мацката да ходи на тях, откъде да си купя и аз такива...

Това са само част от мислите на жената, когато се загледа по новите ви сандали. Ако хванете погледите на още 5, това си е чист комплимент за избора ви.

Когато женският поглед мине през обувките, обикновено отива към дрехите. И по-точно към съчетанието „цвят-модел".

Често дамите черпят вдъхновение именно от жените, с които се разминават, така че това няма защо да ви изненадва. Ако нещо не е наред с тоалета ви, със сигурност ще го разберете по реакцията на околните.

В случай, че сте в гръб, то е ясно - няма жена, която да не се интересува от формата и големината на задните ви части. Ако сте с къса пола или панталонки, със сигурност наличието или отсъствието на целулит е неизбежен факт, който минава на оценка.

Малко спорт, правилно хранене и антицелулитен масаж с уред като Целулес МД ще ви върне отново в играта.

А тя със сигурност завършва с косата. Считайте, че колкото и е да е перфектно тялото ви, една занемарена коса разваля цялото впечатление.

Не е нужно да изкупите каталога на някой онлайн телешоп, за да впечатлите една жена. Но определено често се изисква повече, отколкото да спечелите симпатиите на някой от противоположния пол.

Затова и казват, че комплимент, направен от жена, е много ценен.

Автор - снимка

КоментариКоментари

mira1001 ( преди 12 години )
dosta tupo. da napishesh bezmislena statiq za da reklamirash produktite na teleshop!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар