IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Внезапната романтика е повод за съмнение

3 февруари 2012 11 45

Има нещо подозрително!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Изненадващите романтични жестове от страна на половинката могат да пробудят редица съмнения в женската глава. Не се е сещал за цветя от месеци и изведнъж се появява с букет на вратата. Традиционно всяка сутрин се измъква тихомълком от леглото, докато една заран, хоп - поднася ви закуска. Логично, една от първите реакции на обвързаните дами, е да си помислят, че любимият нещо е сгафил. По-голямата част от жените биха заподозрели, че става въпрос за гузна съвест след изневяра, или минимум след флирт с друга. Подобен ще е ефекта, и ако благоверният внезапно реши да ви отмени в кухнята.

Ако сте мъж със сериозна връзка и четете това, имайте предвид, че ненадейният изблик от комплименти, както и секси бельо за подарък на половинката могат да се изтълкуват не така както очаквате. Изненадите в леглото, предложени от сериозния ви приятел или съпруг също могат да посеят семето на съмнението. Сякаш ви намеква, че е опитал нещо ново някъде и взело, че му харесало!

Все пак не бъдете толкова подозрителни! Може пък той просто да е гузен заради времето прекарано „по мъжки“ с приятели. Това е поредно доказателство, че между двата пола има емоционална пропаст, що се отнася до жестове. Мъжете мислят, че подаръците и помощта в ежедневието е проява на внимание, а жените, отвикнали от тях веднага търсят някакъв подтекст. И леката промяна в поведението на мъжете може да предизвика излишни терзания в женската душа. А пък, ако вземе да ви  подари скъпо бижу без повод, скандалът и кръстосаният разпит не му мърдат!

Автор на статията:
Миглена Данова

КоментариКоментари