IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъже, без които можем

28 февруари 2012 15 20

Разни хора, разни идеали

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

За съжаление, бракът не е магазин, в който да направиш рекламация и върнеш стоката обратно. Затова най-добре е отрано да си информирана за това, което получаваш като спътник в живота. Иначе е много лесно да хвърлиш вината върху "Сляпата неделя". Тя ако е сляпа, ти си отваряй очите на четири за някои доста характерни черти на най-опасните породи мъже.

Самовлюбеният Нарцис. В един момент ще се питаш дали наистина те обича и има нужда от теб. Но той е прекалено зает със себе си, за да обръща внимание и на друг. Разбери, че му трябваш само в ролята на ехо – да повтаряш колко е красив, неустоим, секси, единствен, уникален... Не звучи ли твърде сладникаво? Може би, но никога няма да му омръзне. Освен това ще има повече козметика от теб, по-хубаво бельо и определено повече грижи. Бракът е възможен при положение, че винаги си готова да го аплодираш и викаш на бис.

Вечният хулиган. Никога няма да се извини, ако те обиди или нарани по някакъв начин. А бъди сигурна, че ще го прави непрекъснато. Нещо повече - може и да те шамаросва от време на време. Романтичният ореол на „лошо момче" се изпарява бързо-бързо, и налице е само отблъскващият грубиянин. Брак с такъв мъж е възможен, ако си падаш по садо-мазо...

Непоправимият лентяй. Неговото любимо място и „светая светих" е диванът вкъщи. Той може да крои планове за бъдещето, но никога няма да ги реализира. Затова пък с удоволствие ще гледа как се разкъсваш от работа и от време на време ще дава мъдри съвети. Само ще смени позата за по-голямо удобство.

Дон Жуанът. За всяка жена изневярата е доста силно изпитание, но когато се превърне в ежедневие - Бог да й е на помощ. Или пък един добър психоаналитик. Такъв мъж ще те предава (с колежката, съседката, момичето от щанда за плодове и т.н.) без да му мигне окото и без ни най-малко угризение на съвестта. Това определено е доста рисковано и бракът с мистър Казанова е истинска лудост.

Лъжецът. Той е по-хлъзгав от риба. Но пък ще ти разказва почти невероятни истории как и кого е преметнал, и истински ще се забавлява. Сигурна ли си, че ще ти бъде толкова забавно, ако е на твой гръб? Навярно си мислиш, че никога не би постъпил така с теб и от сърце се смееш на „шегичките" му, но всъщност нищо не ти гарантира тази увереност. Бракът с този мъж е като да се качиш на Виенско колело и да спре тока – край на шоуто, но вече си загубила почва под краката си.

Ревльото. Е, този наистина е трагичен случай. Способен е да се оплаче дори от акушерката, която го е израждала и дори да я осъди за нанесени травми. Той би хленчил от всичко и за всичко. Животът с такъв екземпляр е истинско изпитание за всяка жена, която ще се чувства повече мъж от него. Бракът би бил истинска катастрофа освен в случай, че като бонус към него вървят или много пари, или висок обществен статус. Иначе си е чисто и просто глупачка.

За щастие тези типажи са далеч от истинския мъж. Този, който е пленил сърцето ти с нежност, смях и страст, с една дума – твоята половинка!

Автор: Светлана Видинска, info@tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Stefany ( преди 12 години )
А аз съм била с нарцис и мога да ви кажа, че това е най-обречената връзка, защото е едностранна от самото начало. Ако сте се обвързали с такъв мъж бягайте по-навреме.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Марчела ( преди 12 години )
Марчела ( преди 12 години )
Без да говоря от името на автора, но темата за алкохола е много сериозна, за разлика от духа на статията. Може би затова липсва...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 12 години )
забравила си пияницата- най-големия ужас!съпруга ми-/лека му пръст/беше юрист и ...бедна ви е фантазията да си представите колко жени са звънели на вратата ни посред нощ-по пижами,ужасени,че децата са останали в къщи при пияния-а той- изморен от пиене и скандал-увиснал на някой стол с провисена до земята лига и ...каква гадост-уф--нямам думи- сигурно затова не си ги описала- сега се сетих!...?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Елеонора ( преди 12 години )
Това е абсолютно вярно попадала съм и на ДонЖуана и на лъжеца и за мой късмет не съм се обвързвала сериозно с тях било каквото било и сме се разделяли като зрели хора.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
:) ( преди 12 години )
Нима Ви е грижа кой какъв мъж има?...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 12 години )
Да можеше хората да разбират, че животът не е игра, не е рулетка и когато губют времето на някого- процесът е необратим! Да можеше кухи, плоски, безмозъчни, страхлици лигльовци да не тровят чуждо битие, да не натоварват с бремето си други.........разсъдък е нужен за да "вденеш", че 4 години след някого безуспешно преследване са индикатор за провал! Мозък да имаха, да осъзнаваха, че са нежелани, натрапващи се, отблъскващи, долни, противби ***........те са такива и са го доказали- не държа да ми "навират" в очите болните си, безмозъчни умове!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар