IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спалнята е най-честото място за скандал

26 април 2012 07 50

Двойките се карат там средно по 167 пъти годишно

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Да спиш в партньор в едно легло, не винаги е лесно. Мъжете често хъркат и издават други звуци, които дразнят половинките им и са повод за чести свади. Проучване по поръчка на веригата хотели "Premier Inn" е установило, че британците се карат средно по 167 пъти годишно в спалнята.

Разделено по седмици, това прави около 2 пъти на седем дни. Най-честата причина са звуците, които издават мъжете, докато спят. Над 20 процента от анкетираните
споделят, че губят два часа от нощния си сън заради хъркането на половинките си. Десет процента признават, че този проблем ги е накарал да се замислят за раздяла.

Интересното е, че около една пета от мъжете се будят от собственото си хъркане.

Сред другите причини, които могат да доведат до бурни дискусии между партньорите са температурата в стаята, включеното осветление и липсата на желание за секс у половинката. Децата също се явяват проблем, като най-коментирана е темата дали трябва да спят при родителите си или не.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари