IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Повечето британки съжаляват, че са сключили брак

18 юли 2012 11 24

Ама е късно....

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Май краят на брачната институция в западното общество наистина не е много далече. Над половината от женените британци съжаляват, че са сключили брак, констатира вестник Daily Mail, позовавайки се на ново проучване.

Анкетата е обхванала 4000 души и била е извършена от сайта за изневери IllecitEncounters.com. 11 % от анкетираните си признали, че се съмнявали в удачния си избор дори в деня на венчавката.

26 на сто от запитаните доверили, че от време на време съжаляват за женитбата си, а 19 на сто се разкайвали доста често за нея. Само 6 % категорично смятат, че са сбъркали като са надянали брачния хомот.

Най-честите причини, споменавани за подобен, семеен дискомфорт, били загубата на независимост и монотонността на съпружеския живот.

Една четвърт от съжаляващите британци били на мнение, че са попаднали на неправилния партньор в живота. 11 % от разочарованите съпруги си признали, че всъщност били увлечени от друг мъж, но се омъжили за по-сигурния избор. Цели 10 % от дамите не се чувствали сексуално привлечени от съпрузите си и то от самото начало.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари