IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седем необичайни причини за развод

10 август 2012 12 40

Най-странните неща, които могат да провокират един човек да се разведе

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

„Докато смъртта ни раздели“ - в това се вричат младоженците. Но истината е, че има много други неща, които могат да разделят двама влюбени. Обикновено като причина за повечето разводи се изтъкват непреодолими различия на характерите, изневяра или домашно насилие. Има и далеч по-странни причини за развод, ето и седем от тях:

1. Алергия

След като хората могат да бъдат алергични към храна, животни, полени, прах и какво ли още не, защо да не могат да бъдат алергични и към други хора? Именно тази причина изтъкнал мъж, който поискал развод от жена си. Той твърдял, че е алергичен към потта ѝ. Съдията се усъмнил в истинността на твърдението на мъжа и поискал тестове, които се оказали отрицателни.

2. Игра по радиостанцията

Дали е градска легенда или истинска история, само живеещите в Пенсилвания могат да потвърдят. Става въпрос за необичайна игра по радиото на още по-необичайна дата – 14-ти февруари. Местно радио решило да се пошегува и точно в Деня на влюбените да даде шанс на някой слушател да спечели развод. Намерил се мъж, който вдигнал телефона и спечелил наградата. Така той изненадал жена си с най-необичайния подарък за Свети Валентин.

3. Много време в банята

Млада саудитска двойка младоженци се връщали от медения си месец, когато жената поискала да отиде до банята в летището. За нейна изненада, когато излязла съпругът ѝ вече го нямало, защото тя се забавила прекалено много вътре. Разстроена, тя подала молба за развод.

4. Незадоволителен генетичен материал

Повечето хора биха казали, че всички деца са красиви, независимо как изглеждат. Е, явно Jian Feng не мисли така. Той бил крайно недоволен, когато красивата му жена родила не толкова красиво бебе. Тогава бащата не само подал молба за развод, но и осъдил жена си!

5. Лъжа за възрастта

Шанглин Каунти подал молба за развод, когато открил, че жена му е с шест години по-голяма, отколкото се представя. Когато сключили брак той си мислел, че тя е на 24 години. Най-интересното е, че той открил лъжата чак след десет години брак.

6. Виртуална изневяра

Тук границите на реалността и виртуалния свят сериозно се размиват. Еми Тейлър е женена (но под друго име) във виртуалното пространство за... съпруга си от истинския живот. Във виртуалния свят тя открива, че съпругът ѝ Дейв отново се е върнал към изневерите. Така тя решава да се разведе с него.

7. Говорещият на сън

Ако говорите на сън може да си създадете много проблеми, в случай, че изневерявате или пък вършите нещо друго нередно. Ако пък сте мюсюлманин, трябва да внимавате с думата „talaq“ (развеждам се с теб). Жената на бенгалеца Ахтар прекарала много безсънни нощи, докато най-накрая чула заветната дума, изречена три пъти. Според техните вярвания така тя получава развод.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари