IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Забавни идеи за игри на открито

20 юли 2013 06 30

Разнообразни дейности за навън, подходящи за всички възрасти

Снимка: eucharisteo.com

Снимка: eucharisteo.com

Лятото е в своя пик, а същото важи и за отпускарския сезон. Ако разполагате с вила или къща с красива зелена морава, то със сигурност прекарвате доста от свободното си време точно върху нея. Дори да не можете да се похвалите със собствена полянка, то такива има в изобилие в парковете около дома ви.

Защо тогава да не разнообразите дейностите си навън, отвъд косенето на трева, готвене на барбекюто, релакс в удобния хамак ? Има страхотни идеи за игри на тревата, като някои от тях можете да си създадете и сами. Повечето от тях са подходящи за всички възрасти.

Тук не става въпрос за настолните игри, като карти и табла или за популярните – федербал и летяща чиния, а за такива, които можете да прехвърлите в по-голям размер от хола си, директно върху тревата. Например гигантски скрабъл, шах, дама, дартс, боулинг, голф и др.

Можете да опитате и популярната напоследък игра „Туистър". Хем ще си направите стречинг, хем ще се позабавлявате в компанията на цялото си семейство. Повечето от тези игри, особено „Туистър" могат да бъдат създадени с подръчни материали като дървени блокчета, бутилки, тебешири, цветни шаблони, спрейове и т.н.

Вижте интересни идеи по темата в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари