IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо тя не се омъжва?

26 август 2013 12 15

Причините някои жени да са на хиляди километри от олтара

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Има жени, които просто не искат да застават пред олтара. Досущ като Джордж Клуни те харесват живота си такъв, какъвто е и не смятат, че една халка ще ги направи по-щастливи или по-важни.

Други дами пък се страхуват от етикета „стара мома" и търсят половинката си, но пък все не им се получава. Те често си задават въпроса „Защо точно аз?", като визират факта, че са необвързани и самотата вече започва да им тежи.

И в двата случая обаче на тях не им е приятни постоянно да ги тормозят с въпроси от сорта на „Кога ще се омъжиш?".

Ако имате приятелки, които са необвързани и въобще не сте ги виждали в сериозна връзка, то може би те спадат към следните типажи, дефинирани от сайта timesofindia.indiatimes.com.

1. Принцесата загубила реална представа за времето: Тази дама все още вярва в идеята за принца и го чака. Чака този, който да я превърне в принцеса, но годинките си летят, а тази особа така и не се появява. Дори и да се опитате да ѝ „отворите очите" - няма да успеете. Може би ако опитва и мине през достатъчно „жаби" ще осъвремени представите си за връзките и любовта.

2. Г-ца „не мога да го преживея" - Тя мрази всички мъже, но това е така, защото някъде там дълбоко все още храни чувства към бившия си. Той вероятно е разбил сърцето ѝ и сега купонясва с Мина, Таня и Лина, докато тя се е затворила за другите господа и се самозаблуждава, че никой не си струва... освен НЕГО.

3. В търсене на Единствения. Тази жена излиза постоянно и се среща с различни мъже, но когато те се опитат да задълбочат връзката, тя се отдръпва. Защо? Защото е в очакване да се появи Единственият и останалите са само за убиване на време.

4. „Сватбата не е за мен"- Тя смята, че сватбите са за загубеняците. А нейната мисия на земята е по-висша. И така тази жена си чака Божията намеса в търсене на смисъла на съществуването си, изключващ институцията брак и раждането на деца.

5. „Не искам да раждам" - Не го разбирайте погрешно, тази жена иска деца. Тя иска да бъде майка, просто не се вижда с корем 9 месеца и в никакъв случай не би се подложила на родилните мъки. А наличието на сериозен мъж и брак, предполага и собствени деца. Опцията с осиновяване не се изключва, но колко мъже биха се лишили от дете, носещо техните гени, заради капризите на една жена, когато тя е законната им половинка?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Никодим ( преди 10 години )
Пропуснати са разбира се тези които не се женят не по каприз а защото не срещат сериозен човек а и нямат възможноста а и не искат да отглеждат деца полу сираци.В днешно време е трудно да имаш семейство и да поемаш ангажименти за жена и семейство ако едва свързваш двата края ,нямаш жилище и макар ,че си специалист се препитаваш ден за ден като общ работник с *** и туземни простаци.Годините си минават и в двата случая перспективите са илюзорни и още повече се вбесяваш като гледаш свои съученици едва издрапали някакво образованийце благодарение на връзки и собствени мръсотии и подмазване как се нареждат на твоето полагащо се място.Това се повтаря от поколения наред и за това толкова млади хора стигат и до самоубийство или вече създали семейства които не могат да издържат и са унизявани за това не устоявайки на моралните терзания избират смъртта.Това е жестоката истина която медиите премълчават а всичко останало е пропаганда.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Силвия Митова ( преди 10 години )
До Щастливка: напълно съм съгласна, поради същата причина съм сама!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар