IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво създава удобството у дома?

25 октомври 2013 13 00

Оказва се, че технологиите са важна част от домашното удобство

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Домът е мястото, където човек се чувства спокоен, защитен и заобиколен от любимите си вещи. Домът е мястото, което предлага най-голямото удобство на света – това, което дори най-луксозният петзвезден хотел не притежава. В много случаи домашното удобство и уют се създават от самите обитатели, докато понякога те са просто чужд продукт, вграден в къщата.

Замисляли ли сте се кое ви дава най-голямо удобство у дома? Изглежда за повечето хора това е технологията. Докато телевизията все още си остава приоритет номер едно, то безжичната интернет връзка и таблетите добиват все по-голяма популярност.

Проучване, в което се включили 1000 души разкрива, че в момента таблетът и интернет стоят редом до чехлите, телевизора и удобния стол. На въпроса какво ги кара да се чувстват най-удобно вкъщи, 71% от британците отговорили, че това е телевизията.

Все пак в списъка намират място и традиционни удобства като чехли, халати и кафе машина. По всичко личи, че интернет и таблетът са се превърнали в задължително условие за всеки дом. Статистиката за Великобритания сочи, че 73% от къщите имат безжичен интернет и 24% притежават най-малко един таблет.

Имайки предвид значението на дома и неговия уют, не е изненада, че 88% от анкетираните признават, че се чувстват по-спокойни, ако разполагат с поне едно домашно нещо по време на път.

Ето и как е подреден топ 10 на домашните удобства:

1. Телевизия.

2. Уютно легло.

3. Удобен стол.

4. Таблет.

5. Чехли.

6. Безжичен интернет.

7. Хубава книга.

8. Халат.

9. Любима чаша.

10. Кафе машина.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари