IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Искате бебе? "Развеселете" кревата през декември

21 ноември 2015 15 00

В празничния месец зачеването става най-лесно

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Декември не е само месецът на ядене, пиене и празнуване, а и времето, в което е най-вероятно да заченете. Според британския регистър на ражданията най-много бебета се раждат през септември, което означава, че са създадени точно в края на годината.

Ала не всички двойки могат да се похвалят с безпроблемно размножаване. Експертът по връзки Джо Хемингс дава надежда на тези, които имат проблем със забременяването, като ги съветва да вложат сериозни усилия в леглото именно през декември.

„Ако опитвате за бебе, Коледа е чудесното време да сбъднете тази своя мечта. Не само че ще прекарвате повече време с половинката си, но и студеното време повишава качеството на спермата“, споделя дамата. Хеминг добавя, че един от големите проблеми при опитите за забременяване, е чисто психически – стресът и напрежението, че не се получава. Тя съветва още тези двойки да се отдадат на коледния дух и да правят любов без да са обременени от мисли за зачеване.

„Важно е да се наслаждавате на сексуалния акт, а не да правите любов, само в дните, в които сте най-фертилни. Зачеването на бебе трябва да се прави с любов и желание, а не да се превръща в някакъв график за секс и рутина. Декември е перфектният месец да преоткриете страстта с половинката си – има толкова много студени зимни нощи, които предразполагат да търсите топлина в прегръдките на любимия. Гледайте еротични филми, обличайте се секси, правете си ролеви игри“, окуражава двойките Джо.

Докато някои двойки копнеят за бебе, за други то би било истинска катастрофа. Тъй като през декември купоните и пиенето са малко повече, доста дами забравят да си вземат хапчетата и могат да приключат 2016-та с бебе в ръце.

Ако не планирате да ставате майка, по-добре взимайте противозачатъчните хапчета във време, в което със сигурност ще сте в кондиция – а именно сутрин, съветва дамата. Настройте си аларма на телефона, която да ви напомня допълнително, че трябва да не забравяте вашето хапченце.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )