IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо спането в общо легло е важно за брака

29 май 2014 08 40

То не е просто една формалност

Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Бракът в библейския смисъл е връзката между съпруг и съпруга, които делят общо легло. Споделянето на едно легло не трябва да се свързва само със секса. То е важно, защото води до сплотяване на двойката, до засилване на съюза ѝ, както засилва усещането за любов, привързаност, сигурност, топлота и нежност.

В днешно време доста двойки спят в различни легла, че дори и в различни стаи. Причините са много – хъркане, скандали, различни работни графици и т. н. И все пак е важно да работите с партньора си, за да разрешите тези различия и да може да прекарвате нощите си в една спалня.

Ето и как това помага на връзката/брака ви:

Разговорите

В даден момент спалнята може да остане единственото място, където можете да си говорите насаме и спокойно с половинката. Тези 15 минути в сладки приказки са много важни за укрепването на брака ви.

Гушкането

Не е нужно да правите любов всяка нощ. Но гушкането по време на сън е важно, тъй като споява връзката ви и ви кара да се чувствате по-близки, защитени, обичани и сигурни.

Сдобряване след скандал

Както казват, единствената разлика между брака и войната е, че накрая на скандал в брак можеш да спиш с врага си. Да оставим шегата настрана, не можете да останете дълго сърдити на половинката, когато делите едно легло.

Повече секс

Физическият контакт в любовта е важен. И когато спите с любимия/любимата в едно легло, шансът да правите по-често секс е по-голям.

Споделяне на пространство

Вярно е, че делите една къща, но най-ревностно жадувате за пространство в спалнята си. Така че е добре да се научите да го поделяте с половинката, което индиректно ще ви „възпита“ да делите с нея/него и много други неща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Тройа Ахилова ( преди 9 години )
До Анонимен: Еми, пич, като нямате възможност, що ги направихте тия 2 деца, презервативите не са вече чак толкоз скъпи...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ТРойка Ахилова ( преди 9 години )
До Анонимен: ти не си в час, щот си пикле, *** скоро ще гушкаш, кат станеш мъж, досега не съм имала мъж, който да не иска да ме гушка, че и чуждите искат, баси филмът, а? : )))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Това с "гушкането" е най-голямата простотия и заблуда, която мацките прихващата от филмити и си мислят, че и в живота е така.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
kogato съм прекалил ме бутат от леглото,. и спя под леглото, а скоро ми дадоха жълт картон, че ако продължавам ще спя и вън от къщи
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )