IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 неща, за които двойките съжаляват

16 септември 2015 09 02

Част от тях все още може да промените

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато човек намери своята половинка, животът му се променя. Налага се да прави компромиси, да се откаже от дадени неща и дори да е на върха на щастието, понякога го обземат лоши мисли.

Ново проучване цели да разгадае за какво най-често съжаляват младите двойки (на възраст 25 години). Ето и резултатите от него:

1. Татуировка с името на бивше гадже

Логично, ако в момента сте с друг/а и и той/тя постоянно гледа с ужас чуждото име по тялото ви, ще бъде доста конфузно. Може да я махнете с лазер, но се пригответе за болка!

2. Алкохолни изцепки

Вероятно има поне един случай, в който сте били на бар с приятели и след няколко чашки сте станали по-словоохотливи за сексуалния си живот, надявайки се на другия ден компанията да не помни. Уви, нямате късмет, те помнят всичко!

3. „Спортни“ наранявания

Поне така казвате на другите. Няма лошо да сте амбициозни в леглото, но болката след онази вечер едва ли ще забравите скоро.

4. Станали сте родители прекалено рано

Със сигурност обожавате децата си, ала понякога ви се иска да сте имали повече време да си поживеете.

5. Секс за една вечер

След като сте срещнали идеалния партньор, вероятно ви се иска да забравите половината си сексуални преживявания, тъй като вече ви се струват безсмислени и глупави.

6. Прекратените приятелства

Пораствате и намирате партньор, с когото искате да прекарате остатъка от дните си. Еуфорията е толкова голяма, че често зарязвате приятелите си, дори тези, с които се познавате от детската градина. Няма лошо в това да се радвате на любовта и човека до себе си, но не е нужно да продължите съществуването си единствено с него, защото ще си омръзнете бързо и най-малкото – ще загубите интерес един към друг. Това, че сте влюбени не означава, че трябва да се откажете от собствената си индивидуалност и живот, и да се „слеете“ с него/нея.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари