IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 неща, които може да правите, когато той закъснява

25 януари 2017 16 00

Малко време за себе си никога не вреди

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Работа, работа и пак работа! Той отново закъснява и вие сте на ръба да избухнете. Европейската онлайн платформа Coople наскоро направи проучване, според което една от всеки пет британски двойки се карат ожесточено, защото мъжът за пореден път работи до късно.

Замислете се обаче: Не е ли по-добре да не е при вас, защото работи, отколкото да пие с приятели в бар, да гледа някъде мач или не дай си боже да ви изневерява? Освен това, докато го няма може да се порадвате на малко време, което да оползотворите единствено за себе си без угризения и задръжки. Ето и какво може да правите:

1. Сгответе си нещо екзотично

Не е толкова страшно да вечеряте сама. Даже може да освободите въображението си и да си сготвите нещо, което избягвате заради него. Този път ви е позволено и да мляскате!

2. Гледайте телевизия

Заради него се отказахте от романтичните комедии и женските сериали, но ето че имате възможност да наваксате. Няколко серии и няма да усетите кога се е прибрал!

3. Тунинг

Едва ли си боядисвате „мустака“ или правите коламаска на интимните си части пред него. Сама сте, какво чакате! Разкрасителните процедури винаги повишават настроението и самочувствието.

4. Почистете

Не става въпрос да пускате прахосмукачка, но сега ви е паднало да поразместите у дома, да декорирате както на вас ви харесва. Може да преобразите спалнята, която изглежда като след война рано сутрин, когато и двамата бързате за работа.

5. Може да се облекчавате на отворена врата

Или да пускате шумно газове и да се оригвате без да се притеснявате. Не е много женско, но пък е човешко и е полезно за малко да свалите „маската на приличието“.

6. Клюкарене с приятелки

Бързо гости? Или пък телефонен разговор ала „Сексът и градът“ веднага ще подобри настроението ви и ще ви накара да забравите гнева, че той отново се прибира късно.

7. Малко „женско време“

Ако от по-рано ви е предупредил, че ще закъснее, може да си запазите час за масаж, някоя ароматна терапия, фризьор или маникюр. Една разходка из мола също не е лоша идея, особено ако имате средства за шопинг!

8. Изненадайте го със страстен секс

Той закъснява, но все пак ще се прибере. И повярвайте, ще бъде много очарован от идеята да ви завари в леглото по секси бельо на фона на романтична музика и запалени свещи. Разпалете страстта му!

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари