IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да купите на гаджето за Коледа, ако сте двойка отскоро

1 декември 2017 16 00

Няколко идеи, с които няма да сбъркате

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Празниците са съвсем близо и вие кипите от желание да зарадвате половинката си с нещо сантиментално и оригинално. Проблемът е, че сте заедно от съвсем скоро и не искате да изпратите погрешното послание. Какво да му/ѝ купите?

Коментирайте подаръка

Комуникацията е ключът за всяка връзка. Сигурно ви е писнало да го чувате, но е истина. И това важи дори за дребни на пръв поглед неща като коледен подарък. Попитайте любимия човек какво би искал или дори ако трябва обсъдете някакви параметри на подаръците, които ще си размените.

Бъдете директни

Недомлъвките не са комуникация. Важно е да уточните кой какво иска, защото намеците са подвеждащи. Ако се срамувате да си кажете, по-добре сменете подаръка.

Не се изхвърляйте

Истинската любов не се мери в пари и размери. Ако желаете да демонстрирате чувствата си на половинката, изберете да го направите със сантиментален и романтичен подарък. Диамантени обеци или пръстен невинаги са добра идея, защото внушават нещо, за което може да не сте готови.

Попитайте приятел

В случай, че искате да запазите подаръка изненада, може да се възползвате от съвет на приятел или роднина. Нека ви насочи какво би се понравило на вашата половинка, в случай че не го/я познавате достатъчно добре.

Романтичен жест

Не е задължително подаръкът да може да се пипне или да е предмет. Може да направите нещо романтично и запомнящо се, което да изживеете заедно двамата – уикенд на екзотично място, билети за концерта на някоя световна група, цирк или дори романтична вечеря на красиво място.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари