IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятелките или съпругът, кой е по-важен?

29 март 2019 09 40

Не я карайте да избира, ще загубите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Няма значение от колко години сте омъжена – вашата най-добра приятелка винаги ще си остане човекът, на когото поверявате всяка информация. Вече и научно доказано приятелките са по-близки на жената от собствената ѝ законна половинка.

Изследване на Champneys (компания за спа и здравословен начин на живот), в което участие са взели над 1500 жени, се фокусира върху любовния живот и връзките на участничките с техните най-добри приятелки. Повече от 50 % от тях признават, че са по-близки със своите дружки отколкото със съпруга си.

Каква е причината?

Според статистиката 57 % от жените вярват, че могат да споделят всичко с най-добрата си приятелка. Това обаче не се отнася за техния съпруг, от когото все пак имат тайни.

И още…

Над 60 % от участничките признават, че си изкарват по-добре и се забавляват, когато са изцяло в женска компания. Те издават, че обичат да се глезят със спа процедури, шопинг и други типично женски занимания в компанията на приятелка.

Освен това, 45% от запитаните жени споделят, че намират приятелките си за по-малко дразнещи от собствения им съпруг.

И все пак…

Когато жените искат практични и рационални съвети, те търсят законната си половинка. Едва 28% от участничките твърдят, че биха взели решения на база съвет на най-добрата си приятелка.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари