IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари и Меган с акаунт в Instagram

3 април 2019 08 50

Отделиха се от семейството

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Принц Хари и съпругата му Меган си направиха собствен профил в Instagram под името Sussexroyal. Те са първата двойка от британското кралско семейство, която прави тази стъпка.

„Добре дошли в официалния ни Instagram – с нетърпение очакваме да споделяме с Вас за работата си, за каузите, които подкрепяме. Ще правим важни съобщения и ще използваме възможността да насочваме вниманието към ключови въпроси“, пише под публикацията на херцога и херцогинята на Съсекс.

До момента информация и снимки за изявите на Хари и Меган бяха споделяни в общия акаунт с името „The Royal Familly“. Явно бъдещите родители желаят да се отделят по някакъв начин и поемат контрол над това какво да се качва за тях в социалната мрежа.

Смята се, че съвсем скоро братът на принц Уилям и съпругата му ще се преместят в резиденцията „Фрогмор хаус“. Там те ще разчитат на отделен пиар екип, който да отговаря за акаунта им в социалната мрежа.

Преди да се сгоди за принц Хари, Меган имаше блог и бе доста активна в Instagram. След това обаче се наложи да изостави социалните мрежи. Като кралска особа тя няма право на профил и не бива да споделя лично мнение по определени въпроси. Въпреки това, някои медии на Острова предполагат, че тя поддържа таен акаунт, където осъществява връзка с най-добрите си приятели.

Междувременно, за да бъде в крак с развиващите се технологии, Елизабет Втора се научи как да борави с Instagram и наскоро пусна първата си публикация.

 

Елизабет Втора с първи пост в Instagram

Обвиниха Маркъл за харчове и разточителство

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари