IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Рийд все още кърми 20-месечната си дъщеря

10 април 2019 09 00

Детето на Иън Сомърхолдър не се интересувало от друга храна

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Актрисата Ники Рийд, която е омъжена за колегата си Иън Сомърхолдър, призна, че все още кърми 20-месечната им дъщеря Боди. Звездата качи кадър в действие в Instagram и сподели, че скоро не планира да спре да го прави.

„Ако трябва да бъда честна, нямам идея още колко дълго с нея ще бъдем на това приключение. Аз следвам, тя води и ми казва точно какво иска“, написа 30-годишната Рийд. Звездата от „Здрач“ добави, че детето ѝ все още рядко се интересува от друга храна и на практика тя няма голям избор.

„Опитах банани, авокадо и други меки храни, но тя отказва всичко“, коментира Ники и окуражи и други майки да не се предават на съмнения:

„И в случай, че имате нужда да го чуете отново, защото аз имам – каквото и да правите, правете го както трябва! Всяко бебе има собствен начин, по който прави нещата и вашата работа е да ми се доверите, да говорите с други майки да се пуснете по течението“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари