IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт и Уилям с визита в Пакистан

2 юли 2019 07 40

Пътуването ще се състои през есента

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След като беше официално потвърдено, че Меган и Хари ще пътуват до Африка по-късно през годината, сега стана ясно, че и другото кралско семейство обмисля визита. 

Според официалното съобщение на двореца Кенсингтън, херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще посетят Пакистан по молба на британското външно министерство. Визитата ще се състои през есента тази година.

От държавата също излязоха с официално съобщение, в което се казва, че населението и правителството на Пакистан с нетърпение очакват визитата на кралското семейство. 

Снимка: Reuters

„Хората в Пакистан все още си спомнят за посещението на кралицата през 1961-а и 1977-а година. Тази визита е признак за това колко важни са връзките между двете страни, които могат да градят светло бъдеще“, се казва още в изявлението.

В официалния профил на Уилям и Кейт в Instagram се посочва, че това не е първо посещение на кралски особи в страната. Те също споменават, че кралицата е била два пъти на визита, но също и че херцогинята и херцогът също са посетили Пакистан през 2006-а. 

Снимка: Reuters

Все още не е ясно кога точно през есента ще бъде визитата и дали съпрузите ще вземат и трите си деца с тях. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари