IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кръщенето на Арчи раздели британците

8 юли 2019 09 40

На Острова недоволстват от претенциите на Меган

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Поредните претенции на принц Хари и съпругата му Меган разделиха британското общество. Малкият Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор бе кръстен този уикенд в тесен семеен кръг. Недопускането на медии до събитието и ограничаването на феновете на британския кралски двор предизвикаха противоречиви реакции на Острова. 

Експерти коментираха, че намерението на херцога и херцогинята за частна церемония, далеч от хорските погледи, може само да увеличи критиките към тях. 

„Меган не може да иска уединение за бебето Арчи, след като обществото финансира луксозния ѝ начин на живот“, пише в публикация на „Daily Telegraph“.

„Не могат да са част и от двата свята – ако искат лично пространство, то трябва да платят за всичко със собствените си пари и напълно да изчезнат от медийната среда или трябва да играят играта по правилата“, казва кралският биограф пред „The Sunday Times“. 

Много британци изразиха недоволството си от Меган в социалните мрежи. Те изтъкнаха, че като член на британското кралско семейство не бива да пренебрегва протокола. Някои дори я сравниха с покойната принцеса Даяна, която за тях била много по-земна и никога не си позволявала да прави своеволия. 

Бъкингамският дворец: Кръстниците на Арчи остават в тайна

Младите родители споделиха няколко снимки от кръщенето в замъка Уиндзор, с което зарадваха своите последователи в социалните мрежи. На един от кадрите те позират с най-близките си. 

На семейния портрет херцогът и херцогинята на Съсекс са седнали на канапе, като Меган държи своя син в скута си. Около тях са Дория Рагланд, принц Чарлз, съпругата му Камила, Уилям и Кейт, както и сестрите на принцеса Даяна – Джейн Фелоус и Сара МакКоркодейл. Липсва само Елизабет Втора, която заради неотложен ангажимент не можа да присъства. 

Експерти по езика на тялото коментираха, че херцогинята на Кеймбридж е седнала така, сякаш „е готова да избяга“ и не се чувства на място. От друга страна изражението на Камила е спокойно. Те уточняват, че присъствието на лелите е добър знак, че Хари и Уилям държат да са свързани със своите роднини по майчина линия. 

Хари и Меган напускат общата фондация на кралското семейство

„Чрез лелите на Хари и чрез самия него, разбира се, аз мога по някакъв начин да опозная част от лейди Даяна. И това е невероятно специално за мен“, коментира по-рано Меган.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари