IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дом на домовете на върха на света

1 септември 2011 10 31

Още една мечта. Но тази е за градски душици

Дом на домовете на върха на света

И като заговорихме за мечти и домове, факт е, че всеки има различна идея по въпроса. И, докато за някои олицетворение на мечтания дом е пурпурната, напарфюмирана винтидж резиденция на Дита фон Тийз, за други това е... това.

Уникалният суперлуксозен пентхаус на пъпа на Манхатън, разположен на 17-тия и 18-тия етаж на една от архитектурните гордости на полуострова – стъклената Astor Place Tower.

Проектирана от архитектите Чарлз Гуатми и Робърт Сигел и завършен през 2006, сградата, която гордо наричат „скулптура за живеене" се намира на един от централните квадранти на Ню Йорк, на улица Лайфайет и Четвърто Авеню.

Изпадам в тези подробности, защото, ако случайно решите, че именно това е вашето място, то бихте могли да отидете и да си го закупите срещу скромната сума от 10 милиона долара.

По същество, мезонетът е разположен повече от 3800 кв. м. и се състои от 3 спални, 4 и половина бани (не питайте как така), и голям 610 кв.м. двуетажен хол със стъклени стени!

Това, което го включва в списъка на мечтите е терасата - 494 кв.м., пред които се разкрива цял Манхатън!

Другото е излишно.

Разгледайте тази урбанистична мечта горе, в галерията.

Още домове в Манхатън:

А през прозореца - Манхатън

Автор - снимка

КоментариКоментари