IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спалня като приказка

1 декември 2011 11 10

Сънувайте в разкош и с въображение

Снимка: dornob.com

Снимка: dornob.com

Няма нищо по-хубаво след тежък ден да си отпочине човек в меките завивки. Спалнята е любимо място не само за спане, релакс , а и за любов! Ето защо при всяко обзавеждане е важно какво интериорно решение ще вземете за кътчето, където мечтаете и релаксирате на спокойствие.

Разбира се всичко е въпрос не само на вкус, а и на материални възможности. Какво ще кажете, ако леглото ви е в центъра на басейна? Или пък е част от една минималистична обстановка? Светлият таван с вградена осветена част придава обем не само на спалнята, но и на фантазиите ви.

Любителите на приказките пък, може да спят в стая с таван, чиято форма наподобява на кула. Растенията също са важна част от интериора, защото пречистват въздуха и носят радост на окото. По-ексцентричните любители на флората биха могли дори да отглеждат дърво до леглото си, за да си набавят непрестанен източник на пресен кислород в стаята.

Това не са просто приказки, а реално съществуващи помещения с нестандартен дизайн. Хвърлете им едно око в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

uc-omanna ( преди 12 години )
Най- личното място в дома където наистина трябва да се чувстваме спокойно и комфортно.Интериора евупрос на възможности и предпочитания.Но често постигаме и добри резултати и с малко ресурси -иска фантазия!!! ***.uc-omanna.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар