IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Супер лукс във водата

2 декември 2011 13 39

Какво ли е чувството да спиш сред такъв разкош насред океана?

Снимка: cntraveler.com

Снимка: cntraveler.com

Океанът винаги е изкушаващ, не само за почивка на плажовете край него, но и за едно пътешествие. Разбира се, само за тези, които не страдат от морска болест! Круизите в луксозни яхти и кораби са една глезотийка, която обаче оставя незабравими спомени.

Историята на „Титаник" може и да разколебае някой да се носи по море дни наред, но пък нека не забравяме, че в днешно време техниката е доста напред и на някои плавателни съдове има такива удобства, от които свят да ти се завие. Богаташите си умират да дават десетки хиляди долари и повярвайте ни, има защо!

Повечето круизни кораби са снабдени с всякакви екстри като в петзвезден хотел. Не случайно еднодневен престой на суперяхтата Annaliese струва над 120 00 долара на ден! Мини голф игрища, сауни, кина, казина, ресторанти, фитнес центрове, СПА-центрове, дори бутици са само част от съставните елементи на плавателните съдове за презокенаски пътешествия.

Сега ще ви предложим и един поглед в спалните на някои кораби, които ще създадат ново измерение на думата „лукс" в ума ви!

Разгледайте ги в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари