IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спалня ала Джак Спароу

2 февруари 2012 10 45

Удивителен интериор, който ще помогне на детето ви да расте в творческа среда

Спалня ала Джак Спароу

Гледали ли сте "Карибски пирати"? Дали поне веднъж не ви се е искало да сте на тяхно място и да кръстосвате моретата надлъж и нашир? Да, нали!? Сега е моментът да помечтаете в нереално реалистичната спалня на дизайнера Стив Кул, която е сбъднатото желание на всички малки и големи „пирати“.

За да стигнете до нея трябва да се освободите от всички страхове и да се превърнете отново в дете – разположеният нависоко отвор в стената ви води към извит тунел под формата на водна пързалка, който продължава до самата спалня, приземявайки ви върху мека възглавница. Събуждайки се, пред очите ви се разкрива приказка: на стените са обрисувани флората и фауната на морското дъно, а от тавана виси голям пиратски кораб, до който се стига по дървено въжено мостче. На върха на кораба се намира ръчно резбовано гнездо на гарван, от което се спуска дебело въже за катерене. Пиратският кораб е направен от шперплат, а неговият старинен корпус е изграден от гипсова и епоксидна смес. Спалнята има и втори вход – металната врата, която служи като опора на въжения мост.


Разгледайте този чуден интериорен дизайн в галерията ни.

Автор на статията:
Диана Йорданова

КоментариКоментари