IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 декорации за дома в „хипи“ стил

27 март 2012 12 15

Творческа еклектика за артистични натури

Снимка: lifestyle.allwomenstalk.com

Снимка: lifestyle.allwomenstalk.com

Ако приложните занаяти ви се отдават и обичате да майсторите различни неща с ръцете си, защо да не използвате тези свои умения в декорацията на вашия дом?

Бохемският, хипи стил въздига на пиедестал всички нестандартни, шарени изделия от различни природни материали, като магията им се крие тъкмо в техните детайли и позиционирането им в пространството. Почувствайте се като малко дете и поиграйте на цвят и форми, претворявайки тези 8 идеи.

1. Ловец на хубави сънища от пера

Прави се от везана кръгла покривка, бяла или цветна. Дори можете да използвате салфетка от текстил, в цвят който да отива на интериора на спалнята ви. Прикачете към нея няколко пера и окачете „ловеца на хубави сънища" над леглото си. Ще ви пази от кошмари.

Снимка: lifestyle.allwomenstalk.com

2. Лампи-фенери

Словосъчетанието „интериор в бохемски стил" веднага ни създава асоциацията за шарена обстановка с всякакви детайли от приложното изкуство. Тези лампи са перфектен пример за това. Те биха изглеждали страхотно, както навън, така и у дома. Ще ви бъде истински забавно да ги изработите от плат, твърда хартия и тел и да използвате различни мъниста и апликации за декорацията им.

Снимка: lifestyle.allwomenstalk.com

3. Камък с премяна

Тези камъни по принцип се използват за декорация в градината, но могат да бъдат сложени като акцент и в интериора. Ако обичате да плетете на една кука, можете да им направите различни весели дрешки в унисон с обстановката в дома ви.

4. Лампа на клон

Ако имате дълго растение можете да го използвате като основа на модерно осветително тяло за своята дневна. Разбира се, растението или клонът трябва да бъдат достатъчно издържливи, за да поддържат висящите светлини. Ще ви трябва консултация с електроинженер, преди да се впуснете в този проект.

Снимка: lifestyle.allwomenstalk.com

5. Текстилно пано на стената

Подобна апликация от различни платове е не само перфектна за „бохо" декора, но е и идеална, ако търсите приложение за вашите излишни парчета плат, които за нищо друго не биха стигнали. Пробвайте, може да се получат доста интересни картини!

6. Простор за аксесоари

Това е сладка и доста хипи идея. Можете да вържете нещо като простор пред прозореца си и да закачате на него любими свои вещи, снимки и приложни детайли. Можете да актуализирате „простора" на няколко дни в унисон с настроението, времето и емоциите ви.

Снимка: lifestyle.allwomenstalk.com

7. Нов фасон за овехтялата маса

Това е забавна и полезна идея за вашите изхабени маса, нощно шкафче, скрин или друга дървена мебел. Можете да ги декорирате с помощта на декупажна хартия, салфетки и лепило. Чрез тази техника ще им дадете съвсем нов имидж и ще им вдъхнете нов живот.

8. Звънче от бамбук

Това произведение можете да направите с помощта на децата си. Трябват ви няколко бамбукови пръчки, които те могат да изрисуват, а след това да ги пробиете, да ги вържете на корда и да ги декорирате някъде в интериора или да украсите с тях детската стая.

Снимка: lifestyle.allwomenstalk.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари