IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси интериор за спалнята

11 януари 2013 11 00

За една обстановка подканяща към удоволствия

Снимка: hgtv.com

Снимка: hgtv.com

Придържайте се към женствения, закачлив стил

Може да заложите лилавите или цикламени акценти, комбинирани с черно, златисто, сребристо или бронзово. Заложете на меките завивки и на спално бельо от нежен памучен-сатен. Изберете луксозни меки килими на пода, сложете една красива тоалетка с дамски принадлежности, която ще внесе още повече женственост в помещението. Изберете картини, снимки и скулптури, от които струи чувственост и сексапил. Забравете за графиките и за черно-бялата гама! Напълнете стаята с романтични, ароматни свещи и приглушено осветление.

Изберете леглото си внимателно

Уверете се, че леглото ви е голямо, меко и удобно. Инвестирайте в качествен матрак. Добави много меки възглавнички за допълнителен комфорт, но се уверете, че не заемат цялото легло. Най-добре е да пренебрегнете модерния минимализъм в обзавеждането на тази стая. Той е всичко друго, но не и секси. Тук по-подходящи са заоблените форми и декоративните орнаменти, както и топлия материал - дърво.

От нашата галерия можете да почерпите вдъхновение по темата!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари