IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Интериорен дизайн, вдъхновен от "Междузвездни войни"

18 февруари 2013 11 00

За феновете на джедаите

Снимка: interiorholic.com

Снимка: interiorholic.com

Отдавна се знае, че сред феновете на „Междузвездни войни" има не само милиони деца, но и милиони възрастни. Ето, защо е съвсем логично да има и изобилие от продукти за интериора, вдъхновени от тази печеливша филмова поредица.

Предметите, които ще видите, са перфектни не само за любителите на фантастиката, но и за тези, които ценят оригиналния дизайн като цяло. Обичаният култов филм имаше истинско културно влияние още след първата си поява през 1977 година.

В продължение на няколко десетилетия хората продължават да изразяват своята любов към „Между звездни войни", особено когато става въпрос за продуктов дизайн.

Произвеждат се всякакви неща по темата и то не само сувенири, но и предмети за дома. Например, тостер „Дарт Вейдър", галактически тапети, Йода, учителят на джедаите е увековечен в масичка за кафе, легло с пилотската кабина, бюро с космическа станция и т.н.

В нашата галерия можете да се насладите и на други предмети за интериора, вдъхновени от „Междузвездни войни"!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари