IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шер показа вдъхновения си от Индия дом

26 февруари 2013 11 40

Вижте екзотичния мезонет на певицата в Ел Ей

Снимка; architecturaldigest.com

Снимка; architecturaldigest.com

Шер твърди, че е будистка по вяра и това личи от интериора на апартамента ѝ в Лос Анджелис.

Той представлява неудържима смесица от духовност и кураж, точно като нея самата. Жилището на звездата е „кацнало" високо над Града на ангелите. Самата Шер е поклонник и последовател на американския будист Пема Чодрон, така че, не е изненадващо, че двата етажа от този просторен мезонет са в индийска стилистика.

За обзавеждането на жилището си, певицата се е обърнала към своя приятел и интериорен дизайнер - Мартин Лорънс-Булард.

Тя е искала "нещо етно, пикантно, романтично и в пастелни цветове". "Обичам неутралната палитра, особено за спалнята си, защото сред меки цветове се живее по-приятно", казва Шер.

Въоръжен с тези искания, Лорънс-Булард започва работата си като обединява съществуващите 12 стаи и свързва двата етажа с вита стълба. "Винаги съм искала апартамент, който има само една, но голяма спалня", казва звездата.

В действителност, нейният будоар, заема целия втори етаж и прилича на покоите на Клеопатра.

В спалнята на Шер, която е с гледка към Малибу, има оригинално и доста голямо, дървено легло с антична индийска резба.

Дневната и луксозната баня на звездата са вдъхновени от двореца в Джайпур и се характеризират също с доста екзотична, дзен визия. Те се намират на основния етаж на мезонета, който тя я нарича "салон".

"Харесва ми да седя по турски, така че всички дивани в моите къщи имат изключително големи, меки възглавници. Предпочитам да седна на пода, отколкото на тесен диван", обяснява Шер вижданията си за удобно канапе, на каквото се радва в дома си.

Вижте екзотичния дом на певицата в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

tugi ( преди 11 години )
ШЕР!- ТЯ ПРАВИ СЕБЕ СИ ХУБАВА И ДОМА СИ.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар