IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Джесика Симпсън се сдоби с имението на Ози Озбърн

17 април 2013 14 40

Звездата ще превръща огромния дрешник на Шарън Озбърн в детска стая

Снимка: cb2u.com

Снимка: cb2u.com

Джесика Симпсън и годеникът й Ерик Джонсън са купили наскоро къщата на Ози и Шарън Озбърн и вече планират да превърнат огромната гардеробна на телевизионното семейство в просторна детска стая.

Джесика е наела екип от архитекти и дизайнери, които да променят интериора на къщата по неин вкус.

Имението, което струва 13 милиона щатски долара, е разположено на 1100 кв. м., има шест спални, десет бани, огромно вито стълбище и големи прозорци. Отвън къщата разполага с плувен басейн, тераса, лятна кухня и просторен двор с красива гледка към Лос Анджелис.

Според списание Us Weekly, певицата и модна дизайнерка е купила просторното имение в Хидън Хилс, Калифорния в началото на тази година, защото е преценила, че е идеално място за нейното разрастващо се семейство.

Тази къща е два пъти по-голяма от досегашния дом на Джесика, Ерик и дъщеря им Максуел в Бевърли Хилс. Къщата е обзаведена във викториански стил, но едва ли от него ще остане нещо след ремонта.

Отсега се знае, че Джесика, която очаква второто си дете в началото на лятото, е ентусиазирана да се нанесе в дома преди появата на новото бебе, за което се знае, че ще е момче.

Вижте снимките на имението в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари