IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дизайнерски маси за благотворителност

1 юли 2013 08 00

Вечерята може да бъде истинско удоволствие

Photo: Timothy Kolk

Photo: Timothy Kolk

Наскоро американската фондация за дизайн AIDS организира своята традиционна благотворителна изложба на дизайнерски маси. Това мероприятие се случва за 15-та поредна година. Изложбата се провежда в Ню Йорк, като в нея ще бъдат представени 40 находчиви инсталации за маса, разработени от лидерите на дизайнерската общност.

Изложбата и гала вечерята след нея се провеждат за четвърта поредна година в Architectural Digest Home Design Show, Манхатън. Само тази година събраните средства за благотворителност възлизат на 650 000 долара.

Масите, представени на изложбата, са насочени към изяществото и комфорта по време на вечеря. Всеки човек може да припознае своята маса, тъй като всички те имат различен дизайн и носят различно послание.


Цветовете и материалите, с които са изработени масите за вечеря, са наистина разнообразни. Дизайнерските предложения са подходящи както за луксозен дом, така и за изискана градина. Освен самите маси, впечатление правят покривките, приборите, цветята и свещите. Всички те са в унисон и тяхното съчетание завършва най-добре цялостната визия на всяка дизайнерска маса.

Влезте в галерията и разгледайте впечатляващите маси за благотворителност.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари