IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В дома на Аштън Къчър стените са от стъкло

1 септември 2013 05 55

Вижте новия дом на звездата в Ел Ей

Снимка: curbed.com

Снимка: curbed.com

След раздялата си с Деми Мур в края на 2011 г., Аштън Къчър се изнесе от семейния им дом и започна да се оглежда за свое собствено имение. Благодарение на участието си в ситкома „Двама мъже и половина", на ролята си в биографичния филм за основателя на Apple Стив Джобс, както и на успешните си бизнес дела (Къчър инвестира парите си в технологични компании, от което е спечелил над 100 млн. щатски долара), той реши, че може да си позволи закупуването на ултралуксозен и скъп дом.

Миналата година Аштън се сдоби с модернистична еднофамилна къща с площ от 900 кв. м. Тя се намира в престижния квартал Холивуд Хилс и разполага с пет спални и осем бани.

Къщата е построена през 2006 г., и се отличава с отворена планировка, високи тавани, стени от стъкло, зашеметяваща гледка, инфинити басейн и фитнес зала.

Крайната продажна цена на дома не е потвърдена, но се говори, че е около 10 милиона щатски долара, което е нищо на фона на състоянието на Къчър. Аштън е живял в къщата под наем около шест месеца, след като се е изнесъл от сома им Деми.

Самият Къчър се появи в шоуто на Джими Кимел на живо миналата година през април и сподели, че е сключил сделката за имота, тъй като по това време и Джъстин Бийбър се е оглеждал за нов дом и е искал да купи точно този.

„Наложи се да купя къщата, защото си мислех, че той ще я отмъкне под носа ми, а не исках да я загубя. Джъстин ме принуди да я купя!" Интересно дали приятелката на Аштън Мила Кунис се чувства уютно в стъкления имот.

Вижте снимки на модернистичния имот в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари