IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс си продава хавайската вила

20 септември 2013 10 45

Хубавата жена иска 17 милиона долара за своя дървен имот

Снимка: luxe.truliablog.com

Снимка: luxe.truliablog.com

Актрисата Джулия Робъртс и съпругът ѝ – операторът Дани Модър са решили да се разделят със своето лятно тропическо убежище в Кауай (4-тият по големина от Хавайските острови). Двойката иска за своето едноетажно дървено имение сумата от 17 милиона щатски долара.

Според един сайт за недвижими имоти, Джулия и мъжът ѝ нямат намерение да се отказват от тази дестинация, а просто искат да си купят друга, по-голяма къща на Хаваите, която в момента се продава.

Робъртс и Модър са купили настоящата вила за сумата от 13 милиона долара през 2009 г. Имотът притежава 3 акра земя и частен плаж.

Къщата, която е сгушена на северния бряг на острова, е решена в кънтри стил. Имотът е претърпял основен ремонт след като Джулия го придобива. Той разполага с 3 спални, 2 бани и над 180 кв. м. жилищна площ. Към него има и отделна къща за гости с още една спалня и санитарен възел.

Освен сезонните забавления като плуване, сърфинг, уиндсърфинг, гмуркане с шнорхел и др. в близките тихо-океански води, домът разполага с голяма веранда и много тревни площи.

„Носителката на „Оскар" и мъжът ѝ, които имат три деца, са казали, че мястото не им допада заради „прекалено скалистия бряг".

Вижте лятното скривалище на Джулия и семейството ѝ в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари