IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Перфектната ергенска квартира

25 септември 2013 10 40

Хем просторно, хем оптимизирано

Снимка: home-designing.com

Снимка: home-designing.com

По какво може да познаете, че се намирате в една ергенска квартира? Като оставим настрана разхвърляните чорапи и дрехи, остатъци от храна и бутилки, интериорът сам по себе си подсказва много за своя собственик. Дори и подредено и то с вкус, едно жилище лесно може да издаде какъв е собственикът му.

Господата си падат по цветовото еднообразие, големите пространства и „по-мъжествения“ вид на интериора. Това жилище в Русия например, е перфектното мъжко пространство, съчетало в себе си модернистичното и остарялото.

В него стените са кът, а голотата на тези в наличност буквално ще шокира една жена. В случая дори не говорим за латекс или едноцветни тапети, а за автентичната тухла или дървено покритие. Изненадващо от пространството не лъха студенина, може би защото кожените дивани внасят уют.

От хола лесно се озовавате в кухнята – тя просто е зад дивана! Ожулена маса с няколко метални тъмночервени стола, сякаш напръскани с боя, превръща кухнята в някакво евтино място, но само на пръв поглед! Достатъчно е да хвърлите око на мебелите, вградени в стената и стилно прикрити от капаци, сливащи се в интериора. В тази кухня нищо не е толкова просто, колкото изглежда.

Типично по мъжки, пространството е оптимизирано максимално. Хол, кухня и спалня (за легло служи диванът) са в едно. А вътре има място за билярдна маса, джаги и какво ли още не. Всъщност дори гардеробът е заместен от шкафче от някоя съблекалня!

Банята и тоалетната ще събудят интереса ви така, както и останалата част на жилището. Всичко в тях е с метално покритие – от пода, през ваната, мивката, чак до стените. Интересното е, че то придава доста лъскав вид на помещението. Има закачка над мивката, където обикновено седи огледалото. Там просто е написано с големи букви: „Изглеждаш чудесно“, защото повечето мъже така и не обръщат внимание на огледалата. Интересно как ли ще се бръсне собственикът на един такъв дом?

Разгледайте този урбанистичен дизайн, който би събудил смесени чувства у всяка жена, в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари